fbpx

Ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta erilaisiin elämäntilanteisiin

Lapsille ja nuorille

Lapset ja nuoret kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia. Välillä meidän aikuisten on vaikea pysyä perässä heidän mieltensä myllerryksessä. On tavallista, että aikuinen joskus tuntee olonsa riittämättömäksi eikä tiedä, miten tukea ja auttaa lastaan. Jokainen vanhempi on oman lapsensa asiantuntija, mutta joskus oma äiti tai isä on liian lähellä. Joskus lapsi tai nuori tarvitsee kodin ulkopuolista aikuista tukemaan kasvuaan.

Etenkin neuropsykiatrisesti oireilevat (ADHD, Asperger, Tourette, autisminkirjo) lapset ja nuoret saattavat tarvita enemmän tukea kuin mitä kodilla ja koululla on antaa. Lapsi saattaa käyttäytyä impulsiivisesti ja joutua hankaluuksiin, vuorovaikutustilanteissa voi olla vaikeuksia, tunnesäätely takkuaa tai itsetunto on pohjalukemissa.

Tarjoan lapsille ja nuorille omiin vahvuuksiin keskittyvää ratkaisukeskeistä nepsy-valmennusta. Autan lasta tai nuorta löytämään omat vahvuutensa ja hyödyntämään niitä niin koulussa, opiskeluissa kuin jokapäiväisessä elämässäkin. Valmennuksessani lapsen usko itseensä kohenee, hän oppii tunnistamaan omat vahvuutensa ja käyttämään niitä, löytää uusia keinoja toteuttaa itseään ja uskaltaa olla juuri sellainen, ainutlaatuinen itsensä kuin on. 

Lue lisää nepsy-valmennuksesta…

  Ota yhteyttä, vaikket olisikaan varma, sopiiko tämä tukimuoto juuri sinun lapsellesi. Keskustellaan ja mietitään yhdessä! Soita 0409627707 tai ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

   

   

  Lapsiperheille

  Neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavan henkilön, on hän sitten lapsi tai aikuinen, perhe tarvitsee runsaasti tukea. Perhe on tiimi, johon jokainen jäsen tuo oman osuutensa. Tukimuotoja nepsy-perheille on kuitenkin vielä varsin heikosti tarjolla. Tukemalla koko perhettä tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, on mahdollista välttyä ongelmien kasautumiselta.

  Perhevalmennuksen tavoitteena on perheen jokaisen jäsenen vahvuuksien ja voimavarojen kartoittaminen ja hyödyntäminen, vanhempien tukeminen lasten kasvattamisessa, koko perheen vuorovaikutuksen parantaminen, sekä konkreettisten välineiden ja työkalujen  luominen oman perheen arkea helpottamaan.

  Lue lisää nepsy-valmennuksesta…

  Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

  Aikuisille

  Aikuinen, jolla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä saattaa tarvita apua arjen sujumiseen, opiskeluihin tai työntekoon. Ajan hallinta saattaa tuntua monimutkaiselta ja impulsiivisuus voi haitata ihmissuhteita.

  Aikuisen nepsy-valmennus toteutetaan erityisessä yhteistyössä valmennettavan kanssa ja siinä paneudutaan juuri niihin asioihin, joihin hän tarvitsee apua. Valmennuksen keskiössä on löytää valmennettavan vahvuudet ja voimavarat sekä itselle sopivat keinot sujuvampaan arkeen.

  Lue lisää nepsy-valmennuksesta…

   

  Ota yhteyttä puhelimitse 0409627707 tai yhteydenottolomakkeen kautta!

   

  9 + 2 =