Löydä oma loistosi!


Ratkaisukeskeistä valmennusta erilaisiin elämäntilanteisiin

 

Lapsille ja nuorille

Lapset ja nuoret kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia. Välillä meidän aikuisten on vaikea pysyä perässä heidän mieltensä myllerryksessä. On tavallista, että aikuinen joskus tuntee olonsa riittämättömäksi eikä tiedä, miten tukea ja auttaa lastaan. Jokainen vanhempi on oman lapsensa asiantuntija, mutta joskus oma äiti tai isä on liian lähellä. Joskus lapsi tai nuori tarvitsee kodin ulkopuolista aikuista tukemaan kasvuaan.

Etenkin neuropsykiatrisesti oireilevat (ADHD, Asperger, Tourette, autisminkirjo) lapset ja nuoret saattavat tarvita enemmän tukea kuin mitä kodilla ja koululla on antaa. Lapsi saattaa käyttäytyä impulsiivisesti ja joutua hankaluuksiin, vuorovaikutustilanteissa voi olla vaikeuksia, tunnesäätely takkuaa tai itsetunto on pohjalukemissa.

Tarjoan lapsille ja nuorille omiin vahvuuksiin keskittyvää valmennusta. Autan lasta tai nuorta löytämään omat vahvuutensa ja hyödyntämään niitä niin koulussa, opiskeluissa kuin jokapäiväisessä elämässäkin. Valmennuksessani lapsen usko itseensä kohenee, hän oppii tunnistamaan omat vahvuutensa ja käyttämään niitä, löytää uusia keinoja toteuttaa itseään ja uskaltaa olla juuri sellainen, ainutlaatuinen itsensä kuin on.

 

Lapsille ja nuorille tarkoitetut valmennukset:

 

Ota yhteyttä, vaikket olisikaan varma, sopiiko tämä tukimuoto juuri sinun lapsellesi. Keskustellaan ja mietitään yhdessä!

Nepsy-valmennuksen ensimmäinen kartoituskäynti on ilmainen!

 

Lapsiperheille

Neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavan henkilön, on hän sitten lapsi tai aikuinen, perhe tarvitsee runsaasti tukea. Perhe on tiimi, johon jokainen jäsen tuo oman osuutensa. Tukimuotoja nepsy-perheille on kuitenkin vielä varsin heikosti tarjolla. Tukemalla koko perhettä tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, on mahdollista välttyä ongelmien kasautumiselta.

Perhevalmennuksen tavoitteena on perheen jokaisen jäsenen vahvuuksien ja voimavarojen kartoittaminen ja hyödyntäminen, vanhempien tukeminen lasten kasvattamisessa, koko perheen vuorovaikutuksen parantaminen, sekä konkreettisten välineiden ja työkalujen  luominen oman perheen arkea helpottamaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, ensimmäinen kartoituskäynti on ilmainen!

Aikuisille

Tarjoan aikuisille niin neuropsykiatrista valmennusta kuin elämäntaidon valmennustakin. Molemmat valmennukset ovat ratkaisukeskeisiä ja keskittyvät asiakkaan vahvuuksiin.

 

Nepsy-valmennuksesta voit lukea lisää täältä.

elämäntaidon valmennuksesta voit lukea lisää täältä.